Liesbeth Aerts

Ik adem badminton sinds mijn 8 jaar.  Een promo-flyerke op de lagere school heeft me bij Olve Badminton gebracht.  36 jaar later, nog steeds lid bij Olve en ondertussen gepassioneerd door deze mooie sport.  Heb zelfs het geluk om full time werkzaam te kunnen zijn in de racketsportwereld.
Als speler ben ik naast de clubtrainingen kunnen doorstromen tot de provenciale selectie en nadien ook nationale topsportselectie.  Met vaste dubbelpartners reisden we door Europa en schuimden we de internationale tornooien af. 
Het werd hoe langer hoe meer duidelijk dat ik eerder geboren was voor het dubbel- en dubbelgemengd spel.  Focus op een perfecte opslag, snelle rally’s, racketvaardigheid, verdedigen en afmaken aan het net…dat was mijn sterkte.
De ervaring die ik heb opgedaan als speler wou ik graag doorgeven.  Sinds mijn 18 jaar combineerde ik dan ook zelf trainen met training geven.  Met het diploma trainer B op zak, was ik jarenlang trainer & coach bij de PBA.  De laatste jaren spits ik me vooral toe op individuele trajecten en (gast)trainingen in clubs.  Tussendoor ben ik docent bij Badminton Vlaanderen voor de opleiding Initiator, trainer B en binnenkort ook Leercoach.
Het liefst werk ik met gemotiveerde recreatieve spelers en club competitie spelers, die al jaren spelen maar eigenlijk nog niet veel trainingsachtergrond hebben.  De uitdaging om die vastgeroeste techniek en tactiek bij te kunnen schaven, vind ik heerlijk. 
In het Yonex Center geef ik samen met Birger Abts de “Smash After Work” sessies.  Sinds kort organiseer ik het traject “Back to Badminton” (na corona) voor volwassenen: individuele of groepstraining tijdens voormiddagen (9-13u) in het Yonex Center.  Welkom!
Ook interesse in individuele- of groepsbegeleiding op maat?  Contacteer me gerust.
liesbeth@badmintonpro.be of 0473 320 620
FB Smash After Work: https://www.facebook.com/Smash-After-Work-107047264080648