Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Yonex Badminton Center

gezellig samenzijn

Honesty bar in het yonex center

We kennen de noodzaak van een gezellige drink na het badmintonnen. Vind jij dat ook? Dan hebben we goed nieuws. Alle voorzieningen (bar, ijskast, tafels, stoelen, gezellige ruimte, gezellige verlichting, ...) zijn er. Financieel is het helaas niet mogelijk om personeel te voorzien om de bar open te houden. Daarom werken we via het systeem van een 'Honesty Bar'. De bar is steeds van maandag tot en met donderdag open. Je kan zelf nemen wat je wil en we vragen jou om eerlijk het verschuldigde bedrag te betalen. We rekenen op ieders zorg en eerlijkheid.

Prijzen
  • Coca-Cola, Ice-Tea, water (plat of bruis): €2,00
  • AA-drink: €2,50
  • Vedette, Duvel, Westmalle, Leffe, Liefmans: €3,00
  • Fles wijn of cava (steeds volledige fles): €15,00
Betaling
  • Mobiel: via Payconiq - scan de code en betaal het juiste bedrag
  • Overschrijving: naar BE97 0018 9435 6749
  • Cash: gepast geld in de doorzichte spaarpot op de toog
Glazen

We vragen jou om je glazen even te spoelen en op de wasbak uit te laten lekken - we wassen ze 's ochtends zelf grondig af en zetten ze dan ook terug. Lege flesjes mogen links naast de wasbak of in de bakken onder de bar.

Heb je gemorst of zijn er kringen op tafel? Gebruik dan even de doekjes en/of spray.

Lichten

De laatste persoon mag het licht van de bar uitdoen. Dit doe je via de knopjes bij de wasbak. Het licht in de zaal en de cafetaria gaat automatisch uit. Het licht in de cafetaria zelf kan je 15 minuten langer aandoen door op de witte knop naast het schoenenrek te drukken.

Bezorg ons je feedback

Wensen of tips voor ons?

Distri Sport International NV

BE : 0032 (0)3 281 13 14

NL : 0800 022 66 62

badminton@yonexcenter.be

Socials

Distrisport NV BE 0440.786.014