Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Yonex Badminton Center

Yonex huisregels

goede afspraken maken goede vrienden

We kijken ernaar uit jou te verwelkomen in het Yonex Center. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat duidelijke regels goede vrienden maken, zijn er huisregels.

Rule n° 1 - indoor schoenen zijn de enige juiste keuze

Kom alleen spelen met het juiste paar schoenen aan uw voeten. Dit wilt zeggen: indoor schoenen met non-marking soles (natuurkleur & laten geen strepen na). Je brengt ook geen schoenen mee die je buiten al gedragen hebt. Heb je zelf geen schoenen? Geen probleem. We stellen er u gratis ter beschikking om te gebruiken. Zo blijven onze vloeren proper en kan u ervaren wat een topschoen betekent voor uw spel. Zo zijn alle partijen tevreden.

Als wij na het gebruik van onze terreinen toch overal strepen aantreffen, dan verwijderen wij die vakkundig voor u tegen een éénmalige kost van €150,00.

Rule n° 2 - eten en drinken kan maar niet overal

Tijdens of na een stevig partijtje badmintonnen, kan een slokje water of sportdrank smaken. Hydrateren is belangrijk, dat vinden wij ook. Daarom stellen wij u via onze automaat dranken ter beschikking. Deze kunnen aangekocht worden met stukken van 50 cent, 1 euro of 2 euro.

Heb je zelf een drankje mee? Dat kan. Let wel op: je mag enkel afgesloten flessen / bidons meenemen op het terrein. In al uw enthousiasme of dorst toch gemorst? Kuis het dan snel op met een schone droege doek. Dit is belangrijk voor ieders veiligheid, maar ook voor de kwaliteit van onze vloer.

Eten is enkel toegelaten in de ontspanningsruimte en de kleedkamers, NIET op het terrein. Niemand wil aan een kruimel energy bar blijven plakken of over een borrelnootje vallen, toch?

Rule n° 3 - Yonex Center is er voor badmintonners

Het Yonex Center is gebouwd voor én door badmintonners. Het materiaal en uitrusting dat aanwezig is, is dan ook uitsluitend bedoeld om badminton te spelen. Alle andere sporten in en rond het terrein zijn daarom ook niet toegestaan.

Wil je een verkoop en/of promoactiviteit of feestje organiseren? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden bij het Yonex Center. We helpen je met veel plezier verder.

De laatste keer dat wij het nakeken, spelen enkel mensen badminton. Dieren zijn dus niet toegalten in het Yonex Center. Tot slot kunnen er maximum 4 personen op één terrein spelen, niet meer. Eén reservatie geldt dan ook voor maximaal 4 personen.

Rule n° 4 - Gezondheid en gezond verstand, het begint bij jezelf.

Het spreekt voor zich, maar roken of andere verboden middelen gaan niet samen met sporten. Ze zijn dan ook in en om het Yonex Center ten strengste verboden.

Zo is het ook logisch dat je in goede gezondheid verkeert als je komt spelen. Het Yonex Center is namelijk niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen. Kijk dan zeker ook onze algemene voorwaarden na. Laat ook geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers of rond de terreinen. Je bent immers zelf verantwoordelijk indien er spullen gestolen worden.

Tot slot is het Yonex Center geen plaats voor gewenste of ongewenste intimiteiten. In geval van overtreding zullen wij steeds de politie verwittigen. Wees zelf ook alert voor ongepaste gedragingen en meld deze zo snel mogelijk bij iemand van het Yonex Center. Weet dat onze camerabewaking 24/7 werkt en we dus kunnen terugvallen op eventueel bewijsmateriaal indien nodig.

de yonex rules

Een vraag over onze huisregels?

Distri Sport International NV

BE : 0032 (0)3 281 13 14

NL : 0800 022 66 62

badminton@yonexcenter.be

Socials

Distrisport NV BE 0440.786.014