Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Yonex Badminton Center

Veelgestelde vragen

Wat je moet weten over het yonex center

Er zijn heel wat dingen die we graag willen delen met jou om jouw bezoek aan het Yonex Center zo vlot mogelijk te laten verlopen. We krijgen heel wat vragen en daarom hebben wij de belangrijkste voor jou opgelijst in onze FAQ. Toch nog twijfel? Neem gerust contact op, we helpen je heel graag verder.

Een terrein online reserveren is enorm eenvoudig. Je kan de drie onderstaande stappen volgen om jouw terrein vast te leggen.

  1. Als je nog geen account hebt, dan maak je er een aan via onze boekingspagina. Vergeet zeker niet je GSM-nummer in te vullen - je krijgt namelijk een toegangscode per SMS indien gewenst.
  2. Daarna koop je credits aan in de webshop.
  3. Met die credits kan je vervolgens jouw terrein reserveren.

Bezoek onze reservatiepagina

LET OP: wij werken met drie verschillende tijdszones (voormiddag, namiddag en badmintonspits). Omwille van de verschillende tarieven per zone is het niet mogelijk om een terrein te boeken over die tijdszones heen. Wil je bijvoorbeeld spelen van 11u tot 13u? Dan moet je dat doen aan de hand van twee reservaties. Eén van 11u tot 12u en één van 12u tot 13u.

Regelmatig komt een badmintonclub met 25 à 35 leden een unieke Yonex Experience beleven. Terwijl de helft van de groep tijdens een workshop professionele uitleg krijgt over de allerlaatste rackets, schoenen en shuttles krijgt de andere helft de kans om het nieuwste materiaal te testen. Dit gebeurt allemaal onder het toeziend oog van een ervaren trainer.

Ontdek meer

Nog op zoek naar een goed idee voor jullie teambuilding? Het Yonex Center is dé ideale locatie. Onze ruime ontspanningsruimte en vergaderzaal zijn perfect voor een teambuilding en workshops. Uiteraard kan dit prima gecombineerd worden met een partijtje badminton. Er zijn verschillende formules mogelijk.

Ontdek het hier

Het Yonex Center heeft geen ledenformules of lidmaatschapskaarten. Iedereen die een terrein reserveert en zich aan de huisregels houdt is dus meer dan welkom. Jouw logingegevens worden bijgehouden via de online reserveringstool zodat u bij een volgende reservatie eenvoudig jouw beschikbaar aantal credits kan terugvinden.

We kijken ernaar uit jou te verwelkomen in het Yonex Center. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat duidelijke regels goede vrienden maken, zijn er enkele huisregels.

  • Indoor schoenen zijn de enige juiste keuze
  • Eten en drinken kan, maar niet overal
  • Yonex Center is er voor badmintonners
  • Gezondheid en gezond verstand begint bij jezelf

Lees meer

We kennen de noodzaak van een gezellige drink na het badmintonnen. Vind jij dat ook? Dan hebben we goed nieuws. Alle voorzieningen (bar, ijskast, tafels, stoelen, gezellige ruimte, gezellige verlichting, ...) zijn er. Financieel is het helaas niet mogelijk om personeel te voorzien om de bar open te houden. Daarom werken we via het systeem van een 'Honesty Bar'. De bar is steeds van maandag tot en met donderdag open. Je kan zelf nemen wat je wil en we vragen jou om eerlijk het verschuldigde bedrag te betalen. We rekenen op ieders zorg en eerlijkheid.

Lees meer

Natuurlijk. In het Yonex Center kan je een racket huren (€2,40) en/of een shuttle (Yonex Mavis 300) kopen aan de prijs van €2,25. Heb je zelf geen schoenen? Geen probleem. We stellen er u gratis ter beschikking om te gebruiken. Zo blijven onze vloeren proper en kan u ervaren wat een topschoen betekent voor uw spel. Zo zijn alle partijen tevreden.

De grip op je badmintonracket

Wat ook nog belangrijk is om mee te geven: als de grip van een badmintonracket veroudert, dan 'verduurt' het rubber. Er komen dan schilfertjes die op de grond vallen. Als je daar over loopt of op springt, dan ontstaan er zwarte streepjes op de vloer. Mocht je zelf een racket hebben met een oude grip waarvan duidelijk stukjes los zijn gekomen of zijn weggesleten, gelieve die dan te vervangen. Of draai er een overgripje rond. Het komt niet alleen onze vloer ten goede, maar ook uw badmintonspel. Met een goede grip heb je meer controle en meer kracht.

Naast de verhuurrackets hangen dan ook wat van deze nieuwe grips. Een dunne overgrip die je over je bestaande oude grip kan leggen. Deze kosten €1,98 per stuk. We vragen jou om gepast geld in de doos te leggen of te betalen via payconic aan de bar.

Badminton is een leuk en intensief spel. Om het maximale uit je badmintonsessie te halen, is het dan ook aangewezen om de spelregels te volgen. Ben je niet helemaal zeker over de spelregels van badminton? Geen zorgen, we lijsten ze graag even op voor jou.

Lees meer

 

 

We helpen graag

Een andere vraag?

Distri Sport International NV

BE : 0032 (0)3 281 13 14

NL : 0800 022 66 62

badminton@yonexcenter.be

Socials

Distrisport NV BE 0440.786.014