Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Yonex Badminton Center

Jouw personal trainer

Birger Abts

Ik ben al meer dan 20 jaar gepassioneerd met badminton bezig. Als speler heb ik alle provinciale en nationale jeugdselecties doorlopen. Na de topsportschool heb ik een full time badmintoncarriere gecombineerd met mijn studies als leerkracht lichamelijke opvoeding.  Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds full time werkzaam in de badmintonwereld.  

Zelf train ik nog steeds op het hoogste nationaal en internationaal niveau als semi-prof. Ik heb verschillende EK’s (team en individueel) en internationale toptoernooien achter de rug. Je zal me dan ook geregeld tegenkomen in binnen-en buitenland.

Op dit moment werk ik mijn interclubcompetitie af in Frankrijk na passages in België (W&L), Spanje (Torrejon-Saglas), Nederland (Victoria Hoensbroek en BC Duinwijck) telkens in de hoogste afdeling. 

Als coach heb ik ervaring als Trainer A badminton en BWF Coach en Tutor Level 2. Tot vorig jaar was ik werkzaam als badmintontrainer in de topsportschool badminton. De ervaringen die ik heb opgedaan als coach op WK’s en EK’s U19 en allerhande andere internationale toernooien op topniveau wil ik graag doorgeven aan iedereen die gepassioneerd met badminton bezig is.  

Voor individuele -of groepsbegeleiding ; technisch , tactisch en fysiek verbeteren ; letselpreventie en travel workouts : graag help ik uw doelen samen te bereiken! 

Meer informatie en tarieven via birgerabts@icloud.com of +32478 67 64 55.

Distri Sport International NV

BE : 0032 (0)3 281 13 14

NL : 0800 022 66 62

badminton@yonexcenter.be

Socials

Distrisport NV BE 0440.786.014