Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Yonex Badminton Center

Jouw personal trainer

Liesbeth Aerts

Al meer dan 35 jaar “adem” ik badminton.  Als OLVE-speler ben ik naast de clubtrainingen kunnen doorstromen tot de provenciale selectie en nadien nationale topsportselectie.  Met vaste dubbelpartners reisden we door Europa en schuimden we de internationale tornooien af. 

Het werd hoe langer hoe meer duidelijk dat ik eerder geboren was voor het dubbel- en dubbelgemengd spel.  Focus op een perfecte opslag, snelle rally’s, racketvaardigheid, verdedigen en afmaken aan het net…dat was mijn sterkte.

De ervaring die ik heb opgedaan als speler wou ik graag doorgeven.  Sinds mijn 18 jaar ben ik gestart met training geven.  Met het trainer B diploma op zak was ik jarenlang trainer/coach bij de PBA.  De laatste jaren spits ik me vooral toe op individuele trajecten en (gast)trainingen in clubs.  Het liefst werk ik met gemotiveerde recreatieve spelers en club competitie spelers, die al jaren spelen maar eigenlijk nog niet veel trainingsachtergrond hebben.  De uitdaging om die vastgeroeste techniek en tactiek bij te kunnen schaven, vind ik heerlijk. 

Tussendoor ben ik docent bij Badminton Vlaanderen voor de opleiding Initiator en trainer B. 

In het Yonex Center geef ik elke 3e donderdag van de maand, samen met Birger Abts, de “Smash After Work” sessies.  FB Smash After Work

Gepassioneerd door deze mooie sport, heb ik zelfs het geluk om ook professioneel werkzaam te kunnen zijn in de racketsportwereld. Ook interesse in individuele- of groepsbegeleiding op maat? Contacteer me gerust via liesbeth@racketpro.be of 0473 320 620.

 

Distri Sport International NV

BE : 0032 (0)3 281 13 14

NL : 0800 022 66 62

badminton@yonexcenter.be

Socials

Distrisport NV BE 0440.786.014