Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Yonex Badminton Center

Jouw personal trainer

Pieter Mertens

Ik ben Pieter Mertens en ben beginnen met badminton te spelen vanaf mijn 6 jaar. Badminton is dus vanaf mijn jonge jeugd een rode draad in mijn leven. Zelf heb ik diverse Belgische titels behaald in de jeugdreeksen. Van opleiding ben ik bachelor lichamelijke opvoeding optie fitness. Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met mijn trainersopleiding tot uiteindelijk trainer A. Als coach van de provinciale selectie Antwerpen en diverse clubs heb ik ervaring met zowel jeugd als competitiespelers.   Op aanvraag geef ik ook interne opleidingen en bijscholingen aan trainers om de werking van de club te optimaliseren.

‘There is no elevator to success, You have to take the stairs!’ 

Wil je het beste uit jezelf halen met een gepersonaliseerde aanpak, kan je gerust contact met me opnemen via mertenspieter@hotmail.com of op 0478/31.37.62.

Distri Sport International NV

BE : 0032 (0)3 281 13 14

NL : 0800 022 66 62

badminton@yonexcenter.be

Socials

Distrisport NV BE 0440.786.014