Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Yonex Badminton Center

Wat anderen zeggen

tevreden klanten over yonex center

Echt een leuke plek om badminton te spelen 🏸. U kunt de plaats online boeken op uurbasis, u krijgt een code om de plaats te betreden. Binnen de baan die je hebt gereserveerd, gaat de verlichting automatisch aan en na afloop van de reserveringstijd weer uit. Bovendien zijn er vele mogelijkheden om drankjes te kopen.

Izba Ali

Mooie infrastructuur, zaal is van hoge kwaliteit. Online reserveren ging zeer vlot. Zeker een aanrader om eens te proberen!

Felix van Bavel

Het reserveringssysteem is erg handig. Er zijn toiletten en kleedkamers. Alles is erg proper. Je kan drankjes kopen ter plaatse (ruim assortiment) en je kan na de badminton ook nog even samen iets drinken. De parking is ruim.

Stefanie Matthé

Super mooie locatie. Schoon, modern 5 perfecte velden goede parkeerruimte. Een super service en warme ontvangst. We rijden graag een stukje over de grens om gebruik te kunnen maken van deze top locatie. Helaas hebben wij dit in Nederland niet. Tot een volgende keer👍

Corinne Krom

Superzaal perfect om te badmintonnen op een hoog niveau. Ook supergoed onderhouden, zeker een dikke aanrader voor elke badmintonfanaat!

Siebe Geerts

Kom eens langs

het yonex center zelf ontdekken?

Distri Sport International NV

BE : 0032 (0)3 281 13 14

NL : 0800 022 66 62

badminton@yonexcenter.be

Socials

Distrisport NV BE 0440.786.014